OPTIMEAL pro dospělé psy s králičím masem a borůvkami v omáčce 100 g

Opti rabbit blueber.jpeg
OPTIMEAL s králičím a borůvkami v omáčce je lahodnou super premium kapsičkou pro mlsné pejsky.
Kód
OPTIdograbb100g
Dostupnost
Skladem
Naše cena s DPH
22,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
20,00 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Kompletní konzervované krmivo pro dospělé psy s králíkem a divokými borůvkami v omáčce 100 g 

  • Vysoký obsah králičího masa poskytuje psům kvalitní, lehce stravitelné živočišné bílkoviny, esenciální aminokyseliny a podporuje zdravé trávení.

  • Borůvky - stabilizují činnost orgánů a žláz, snižují hladinu cukru v těle a zvyšují imunitu.

  • Vysoký obsah čištěné vody pro zdraví močového systému.

  • Bobule a bylinky jsou přirozeným zdrojem vitamínů a rostlinné vlákniny

  • Obsahuje komplex Imunity Support Mix, zdravé byliny, bobuloviny a prebiotika

  • Omega-3 a 6, zinek, biotin pomáhají udržovat zdravou kůži a lesklou srst vašeho psa

  • Obsahuje 79 % živočišných bílkovin

  • SUPER PREMIUM receptura. Krmivo je připraveno pod veterinárním dohledem s využitím technologie švýcarské společnosti Swiss Pet Nutrition Group

Složení: 82 % masa a živočišných derivátů v plátcích (včetně 22 % kuřecího masa, 16 % jater, 10 % hovězího srdce, 9 % králičího masa a dalších), obiloviny, minerální látky, rostlinné bílkovinné extrakty, deriváty rostlinného původu (cukrovarské řízky, měsíčková moučka (zdroj luteinu) 0, 01 %, kořen lopuchu, kořen bahenní nati, květy heřmánku 0,01 %, kopřiva 0,01 %, tymián 0,01 %), ovoce (lesní borůvky 1 %, brusinky 0,04 %), oleje a tuky (lososový olej, brutnákový olej), MOS (prebiotikum - mannan-oligosacharidy) 0,01 %, beta-1,3/1,6-glukany 0,01 %

Analytické složky: protein 9,5 %, tuk 4,8 %, hrubý popel 1,6 %, vláknina 0,7 %, vlhkost 80 %

Metabolizovaná energie: 387,77 kJ (92,68 kcal) / 100 g 

Dávkování:

Váha psa (kg) Počet 100g kapsiček (kusy)
1 - 5 1 - 3
5 - 10 3,5 - 5,5
10 - 15 6 - 8
15 - 20 8,5 - 9,5
20 - 25 10 - 12

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články